Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ] 
Kde koupit baterii 
Autor Zpráva

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:04
Příspěvky: 189
Ahoj,chtěla jsem se zeptat kde kupujete baterie do glukometrů?
Já mám Accu chek Go.
Děkuji.


čtv 07. úno 2008 19:46:49
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:04
Příspěvky: 189
He he ještě mám asi jeden dotaz:co to je ta kalibrace?
Četla jsem to kdesi v historii ale nenašla jsem co to znamená.


čtv 07. úno 2008 19:51:56
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 1158
Já v obchodě s hodinkama:-)


čtv 07. úno 2008 20:05:38
Profil
u většiny glukometrů musíš,Eliško,zadat číslo z krabičky s proužkama do g-metru=kalibrace.Když to neuděláš,bude to měřit větší kraviny než je zdrávo


čtv 07. úno 2008 20:14:30
Není kalibrace spíš změření kontrolního roztoku se známou koncentrací glukózy?


čtv 07. úno 2008 20:57:39
asi jsou tedy dvě.Jedna z nich je ta,o které jsem psal.U předchozího g-m jsem vždy vyměnil čip,který byl přiložený u proužků a odpovídal jim.U jiných to musíš změnit ručně(naťukat do g-m).Teď mám g-m,který to dělá sám,automaticky


čtv 07. úno 2008 21:35:23

Registrován: úte 09. říj 2012 20:27:52
Příspěvky: 611
No ale kalibrace se delala kontrolnim prouzkem, nebo se dela kontrolnim roztokem.
Zadavani kodu dle prouzku je spis sparovani, ne.


čtv 07. úno 2008 21:53:59
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 184
Luboši, můžu se zeptat, jaký máš glukometr? Představa, že nemusíš kalibrovat každou novou krabičku, je velmi příjemná. :-)


čtv 07. úno 2008 21:54:38
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:04
Příspěvky: 189
Aha,děkuju.Já jsem asi natvrdlá ale myslíš Luboši to že z každé nové krabičky sundám takovej čučík a strčím ho do glukometru.
Tak toto ovládám,jestli toto je kalibrace pak jsem se sebou spokojená.


čtv 07. úno 2008 21:58:29
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 2621
Eliško, myslím, že to bude ono:-)
Kdybys chtěla odborně: Kalibrace je soubor úkonů, kterými se za specifikovaných podmínek stanoví vztah mezi hodnotami veličin, které jsou indikovány měřicím systémem nebo měřicím přístrojem nebo hodnotami reprezentovanými ztělesněnou mírou nebo referenčním materiálem a odpovídajícími hodnotami, které jsou realizovány etalony (standardy).

Luboši, Ty máš g-m Linus?


čtv 07. úno 2008 22:00:22
Profil
Hano, Ascencia Bayer (nebo tak nejak) glukometr se taky kalibruje sam. Nevim, ale jestli je v CR k mani.


pát 08. úno 2008 13:34:00
Hano a Hanino ano,mám g-m Linus


pát 08. úno 2008 14:38:35

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 184
Luboši, díky. Hanina to trefila, mohla jsem se jí zeptat rovnou. :-)

Jani, tak ten glukometr neznám, nevím jestli je u nás, ale ještě jsem o něm neslyšela.


pát 08. úno 2008 22:16:13
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 2621
On to Luboš už, mysllím, někdy psal, že ho má:-)
Ten další bude Ascensia Contour TS, ale nevím, jak je to u nás s dostupností... http://www.glukobayer.cz/novinka-contour-ts-1/
Mně osobně zas to strčení kalibračního proužku nevadí...


sob 09. úno 2008 10:48:57
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 184
No jo, Hani, nezapřeš svoji dobrou paměť. :-)
Mě osobně to kalibrování také nevadí, ale někdy si nejsem schopna vybavit, jestli už jsem kalibrovala, tak opakuji pro jistotu znovu...


sob 09. úno 2008 15:59:27
Profil
Linus je u nás k mání tak necelý rok,hradí ho poj.a má jako u nás jako ,.jediný dostupný g-m dynamické elektrochemické vyhodnocení výsledků měření.Kód VZP 85421.Dop.cena v ČR je 5000kč


sob 09. úno 2008 20:58:08

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 2621
No jo, Hani, já se nezapřu, viď?:-) No, to já taky občas nevím, zda jsem to tam už strčila, občas se mi snad ten kod smaže či co (E-6), ale nějak mě tro netíží:-) Myslím, že máme stejný g-m MS Optium Xceed, nie?:-)


pon 11. úno 2008 11:03:53
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 184
No Hani, já smekám!! O Tvé paměti se již nedá napsat nic lepšího. Je Tě škoda i na lékařku. Teď se volí prezident, co Ty na to? :-):-)


pon 11. úno 2008 21:51:43
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:04
Příspěvky: 189
ahoj,tak díky trochu jsem zpanikařila že jsem opět úplně mimo mísu:)


úte 12. úno 2008 12:12:29
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 1158
Jakpak to?


úte 12. úno 2008 15:31:32
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 2621
Hani, na prezidenta by mě bylo škoda tuplem, ne?:-)))A ještě k tomu nejsem dostatečně starý kmet:-))) a nejsem diplomat:-)


úte 12. úno 2008 22:31:35
Profil
Kromě toho teď soudruzi cpou na Hrad Bobošíkovou a ačkoliv nechci Haninu podceňovat po žádné stránce, tohle je pro ni asi přece jenom moc silná konkurence:-))))))


stř 13. úno 2008 9:33:19

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 1158
U Haniny se o konkurenci mluvit nedá;-)


stř 13. úno 2008 10:29:16
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 2621
Elčo, no to sice máš pravdu:-) ale jak píše Pavla, paní BOBO to je konkurence véééééééééééééliká:-))))na tu nemám:-((((((((((


stř 13. úno 2008 15:37:38
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 1158
Hanina je monopol ;-D


stř 13. úno 2008 20:19:19
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 2621
Elčo, tak já Ti su pro legraci, jo????:-DDDD


stř 13. úno 2008 20:49:25
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 184
Hani, jaká velká konkurence? Diabetes nemá, na lékařku nestuduje a kdoví, jakou má paměť!! :-))))


stř 13. úno 2008 22:01:50
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 1158
Krátkodobou!!
Já a legraci????? Csch!.-P


čtv 14. úno 2008 9:38:47
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 2621
Elčo, Ty máš snad oxyuriasis!:-D

Hani, jednu životní jistotu mám fakt jistou- diabetes:-) Ale tak třeba paní BOBO má zas jiné přednosti:-)


čtv 14. úno 2008 9:51:18
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 1158
za 1. nevim, co to je
a za 2. je mi to jedno:-P


čtv 14. úno 2008 14:16:37
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 2621
za 1. jsou to roupi
za 2. jedno by Ti to být nemělo:-)))) Určitě jsi proto unavená a potřebuješ životabudič:-)))


čtv 14. úno 2008 14:18:36
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 1158
jako že mam roupy, jo?:-D


čtv 14. úno 2008 14:34:46
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 2621
no


čtv 14. úno 2008 14:35:11
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 1158
co no?:-p


čtv 14. úno 2008 14:37:20
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 2621
no, že máš Enterobius/ Oxyuris vermicularis:-) Hele,pod sklem to vypadá prej jak krajíc chleba:-)


čtv 14. úno 2008 14:39:32
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 1158
z Tebe by dostal i člověk hlad!:-D


čtv 14. úno 2008 14:42:03
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 2621
Myslíš??? Prej jsem jak kost a kůže:-) Asi mam tu Taeniarhynchus saginatus či solium anebo Hymenolepis nana:-)
Na mně by sis nepochutnala:-(


čtv 14. úno 2008 14:44:44
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 1158
když já maso moc nemusím....takhle zelenou cukrovou vatu a kompoty, ty miluju, ale ty dia už se nedělaj a bikava taky ne,...dnes jsem v Tescu hledala, a nic.


čtv 14. úno 2008 14:46:10
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 2621
A dívala ses dobře?No,hele, když kompoty, ty taenie apod. se někdy nakládaj do lihu, aby vydržely:-))))


čtv 14. úno 2008 14:48:32
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 1158
meloun v lihu?


čtv 14. úno 2008 14:51:38
Profil

Registrován: úte 09. říj 2012 20:28:02
Příspěvky: 2621
prd meloun, tasemnice:-)))) Já to nezkoušela,,ale třeba by sis pošmákla:-)


čtv 14. úno 2008 14:54:46
Profil
Ahoj vsichni nechci radit ale nejlepsi glukometr je contour TS od Beyeru
nemusí se kodovat a hlavně je presny


čtv 24. črc 2008 14:49:26

Registrován: pát 15. bře 2013 20:39:45
Příspěvky: 1
Jméno: rdrimmer
zkusil bych http://www.facebook.com/pages/FULGUR-BA ... 1452666482

Je to nějaká speciálka na baterky.Já tam chodím kupovat baterie Sanyo CR-1/3N a vždy je mají
I ty hranaté veliké.Výhoda je ,že to mají pořád čerstvé.I cr 2032 co má přítelkně tam mají.


pát 15. bře 2013 20:45:15
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 43 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

Toto diskuzní fórum provozuje společnost Medatron, distributor inzulínových pump a glukometrů značky Accu-Chek. Za odbornou veřejnost se diskuze účastní MUDr. Dagmar Málková-Samková z Fakultní nemocnice v pražském Motole.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software
Český překlad – phpBB.cz